De zomer komt er (eindelijk) aan, tijd voor Paella!

Paella vis kip

Verse PAELLA, het nieuwste SJEFS gerecht!

Bij Food Atelier zijn we permanent bezig met nieuwe gerechten voor jullie te ontwikkelen. Het wordt dan ook de hoogste tijd om ons nieuwste SJEFS gerecht voor te stellen: verse PAELLA.

Zoals jullie allemaal wel zullen weten is PAELLA een zeer arbeidsintensieve bereiding, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een manier om het jullie makkelijker te maken!
Met de basis voor PAELLA van SJEFS tover je in een mum van tijd een overheerlijk gerecht tevoorschijn dat je zelf nog kan afwerken volgens eigen inspiratie.

Jouw voordeel:
Je kan de PAELLA afwerken met ingrediënten die je in huis hebt!
Je bepaalt zelf het afwerkingsniveau, wens je met meer betaalbare producten te werken of kies je voor meer exclusievere producten om de paella te garneren? De keuze is volledig aan jou!

Hoe garneren:
In een gevogelte speciaalzaak kan de basis afgewerkt worden met diverse gevogelte soorten. Van kippenboutjes tot parelhoenfilets, je zal telkens een smaakvol eindresultaat bekomen.
Ook voor de vis speciaalzaak is de basis een ideale aanvulling op het assortiment. Scampi’s of kreeft? De keuze is aan jou!
De beenhouwers onder ons kunnen de basis verder afwerken met tal van vleessoorten. Gaande van mini worstjes, gehaktballetjes tot kippenboutjes en nog zoveel meer.
In een traiteurzaak kan de combinatie gemaakt worden met vlees, vis en schaaldieren.

Verpakking en houdbaarheid:
De SJEFS paella is verkrijgbaar in porties van 2,5 kg dewelke vacuüm verpakt worden in halve gastronorm schalen. Er is een TGT van 16 dagen.

Heb je de smaak te pakken?
Neem dan gerust contact met ons op !
info@foodatelier.be