Premium vegetarische gerechten

Vegetarisch gerecht

Het is zomer en dan mag het allemaal ietsje frisser en luchtiger zijn. Verrijk daarom uw productassortiment met onze heerlijke keuze aan kwaliteitsvolle vegetarische bereidingen. Wedden dat zelfs overtuigde carnivoren ervan gaan watertanden? Een greep uit het vegetarisch aanbod van Food Atelier: Vol au Vent premium Zoetzure wok Bolognesesaus Chili sin carne Balletjes in tomatensaus […]

Op maat gesneden: Baguetteham

Restoham broodje

Onze specialisten bereiden onze Baguetteham op artisanale wijze, met het grootste respect voor zijn authentieke smaak. Bovendien is de ham al voorgesneden, precies op maat van een stokbrood. Niet alleen handig voor het beleggen van uw koude broodjes en panini, maar het bevordert ook de houdbaarheid! De producten van Food Atelier bieden het gebruiksgemak die […]

Product van de maand: Komkommersoep

Komkommersoep

Wat is er heerlijker in de zomer dan een frisse komkommersoep. Omdat Food Atelier uitsluitend werkt met seizoensgroenten van eigen bodem zetten we deze maand deze heerlijke soep in de kijker. Vers van het veld én ecologisch verantwoord. De komkommersoep uit ons Jozéphine– en Sjefs-gamma is ideaal als basis die u afwerkt en serveert volgens uw eigen […]

Food Atelier investeert

Food Atelier investeert

Food Atelier is continu op zoek naar manieren om u nog beter te bedienen. We stellen dan ook graag onze nieuwste aanwinsten aan u voor! Met onze nieuwe geavanceerde afvulmachine doseren we uw porties soepen, sauzen,… uiterst nauwkeurig en volgens de strengste hygiënische normen. We installeerden ook nieuwe hypermoderne kookketels waarmee we nog sneller en flexibeler […]

Kraakvers: Verba Meat wordt Food Atelier!

verba-atelier

Misschien hoorde u al iets waaien, maar bij deze is het officieel: Verba Meat begint aan een veelbelovend nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis. En daar hoort natuurlijk een nieuwe naam bij: Food Atelier! Authentieke recepten bereid op artisanale wijze, de beste kwaliteit en cookvenience oplossingen.  Dát zijn de ingrediënten van onze succesformule. Food Atelier staat […]

Bezoek ons op Tavola 2014

Tavola Foodatelier

Kom kennis maken met Food Atelier op Tavola 2014 (stand 2106), dé vakbeurs van de fijne en verse voeding, van 16 tem 18 maart. We stellen er niet alleen al onze producten voor, maar onthullen in primeur ook het gloednieuwe gamma Boulettes & C° en Greenway Butcher, een uniek assortiment vegetarische producten in samenwerking met […]