Certificaten

De behaalde certificaten

Zowel het bedrijf zelf als onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Food Atelier werkt samen met een erkend adviesbureau voor kwaliteitszorg en een erkend labo. We zijn IFS (International Food Standard) gecertificeerd (registratienummer IFS-IS 129257).

Bekijk het certificaat

IFS6 Food Certificate

IFS6 Food Certificate

Food Atelier heeft een officiële HACCP-onderscheiding op zak. HACCP staat voor Hazard Analysis of Critical Control Point, een systeem dat op 7 basisprincipes rust. Food Atelier voerde een risicoanalyse van kritieke controlepunten uit. Op basis daarvan ontwikkelden we een systeem dat de veiligheid van het voedsel tijdens het productieproces en de distributiecyclus beheerst en verzekert. Het HACCP-plan van Food Atelier is volledig op maat van ons bedrijf ontwikkeld. Met oog voor detail. Geen enkel risicopunt is over het hoofd gezien. En ons kwaliteitsteam waakt nauwgezet over het naleven van al die strenge bewakings- en beheersingsmaatregelen. Food Atelier produceert helemaal volgens de richtlijnen. We hebben VE-nummer 1093 voor de verwerking van visproducten en B-nummer 1093 voor de verwerking van vleesproducten.