Ontdek hoe Pasta Maviglia het werk in je professionele keuken makkelijker maakt. Bekijk alle pasta’s of maak een afspraak.

Vers dankzij vacuüm

Gevuld of niet gevuld: alle pasta’s zijn handig en vacuümverpakt. Alle smaken en aroma’s blijven optimaal bewaard. Vacuümverpakte ingrediënten blijven veel langer houdbaar en vers. Bovendien beperk je dankzij de handige verpakking je afval, food waste én hou je je food cost onder controle. Dat is driedubbel op.

Eenvoudig te gebruiken

Even koken en klaar. Breng licht gezouten water aan de kook en kook de verse pasta’s, klaar in enkele minuten. De pasta’s van Pasta Maviglia zijn erg gebruiksvriendelijk en altijd lekker. Je serveert ze meteen of werkt ze af volgens je eigen voorkeuren.

Artisanale bereidingen met de hand bereid

Ambachtelijke bereidingen van chefs, voor chefs. Onze professionele pastamakers voegen elk ingrediënt met de hand toe. Op artisanale wijze krijgt elke pasta de individuele aandacht die hij verdient voor een perfecte smaak.

Pure tijdswinst

Makkelijker en sneller werken. Dankzij de pasta’s van Pasta Maviglia win je tijd in de keuken. De voorbereiding en mise-en-place ontvang je kant-en-klaar. Zo heb je meer tijd voor de perfecte afwerking en voor een efficiëntere inzet van je keukenteam. Je bespaart op personeelskosten én hebt meer tijd voor je gasten. Een win-winsituatie.