kant en klaar

Maaltijden vol traditie volgens de regels van de kunst en met liefde voor smaak. Bij Food Atelier werken we enkel met verse ingrediënten en hanteren we de strengste hygiënische normen. In onze moderne keuken vormen ervaren chefs het hart van ons atelier.

Seizoensgebonden aanbod

Geniet op elk moment van verse ingrediënten en een maximale smaak. In onze gezonde maaltijden maken we gebruik van seizoenproducten van eigen bodem. Als die niet beschikbaar zijn, selecteren we ingrediënten uit hun regio van herkomst.

Artisanaal en vers bereid

Traditionele gerechten met een verfijnde presentatie. Elke maaltijd is artisanaal en ambachtelijk bereid. Onze chefs voegen elk ingrediënt met de hand toe voor die unieke smaak en met aandacht voor detail. Proef de liefde voor lekker eten in elk gerecht. Het selecteren van de beste ingrediënten, het creëren van seizoensgebonden recepten en de passie waarmee elk gerecht ontstaat: bij elke stap staat kwaliteit voorop.

Puur comfort

Even opwarmen en klaar. De gezonde maaltijden van Jozephine staan volledig in het teken van smaak, kwaliteit en gebruiksgemak. Je klanten warmen de kant-en-klare maaltijden eenvoudig op in de microgolf.

Een ode aan oma Jozephine

De kant-en-klare maaltijden van Jozephine zijn een eerbetoon aan traditionele smaken en de klassieke keuken. Genoemd naar oma Jozephine vormen haar recepten tot op vandaag de basis voor onze maaltijden.

"Haar legendarische recepten worden nog steeds met de hand én met liefde bereid, en zijn ze om duimen en vingers – soms borden –  bij af te likken."

Hoe het allemaal begon
Het verhaal start in 1953 bij de oorsprong van Food Atelier, toen nog J. Coucheir. Als trotse mater familias verwende Jozephine maar wat graag haar kinderen en kleinkinderen met witloofstronken in achterham en puree van eigen gekweekte aardappelen. Haar recepten zijn zo legendarisch dat ze jaren bewaard bleven. Tot op vandaag worden ze nog altijd met de hand én met liefde gemaakt en zijn ze om duimen en vingers – soms borden – bij af te likken.

Dankzij Jozephine genieten consumenten vandaag van die heerlijke gerechten. Kant-en-klaar op grootmoeders wijze.

Proeven van onze gerechten? Graag. Maak een afspraak en blijf niet op je honger zitten.