Ontdek hoe Sjefs het werk in je professionele keuken makkelijker maakt. Bekijk alle bereidingen of maak een afspraak.

Vers dankzij vacuüm

Soepen, sauzen of gerechten: alle bereidingen zijn handig en vacuümverpakt. Alle aroma’s en voedingswaarden blijven optimaal bewaard voor een maximale en originele smaak. Vacuümverpakte ingrediënten blijven tot 4 keer langer houdbaar en vers. Bovendien beperk je dankzij de handige verpakking je afval, food waste én hou je je food cost onder controle. Dat is driedubbel op.

Eenvoudig te gebruiken

Even opwarmen en klaar. Breng de bereidingen eenvoudig op temperatuur au bain-marie, in de microgolf of in de (combi)steamer met stoom. De bereidingen van Sjefs zijn erg gebruiksvriendelijk en altijd lekker. Je serveert ze meteen of werkt ze af volgens je eigen voorkeuren.

Artisanale bereidingen met de hand bereid

Ambachtelijke bereidingen van chefs, voor chefs. Onze professionele koks voegen elk ingrediënt met de hand toe. Op artisanale wijze krijgt elke schotel de individuele aandacht die hij verdient voor een perfecte smaak.

Pure tijdswinst

Makkelijker en sneller werken. Dankzij de bereidingen van Sjefs win je tijd in de keuken. De voorbereiding en mise-en-place ontvang je kant-en-klaar. Zo heb je meer tijd voor de perfecte afwerking en voor een efficiëntere inzet van je keukenteam. Je bespaart op personeelskosten én hebt meer tijd voor je gasten. Een win-winsituatie.